BUKU TAMU – GUESTS BOOK

 

welcomeblog.jpg

 

Selamat datang ke blog NOUMAD … semoga semua paparan di sini sedikit sebanyak dapat menghabiskan masa anda yang “tak der maknenyer” … kerana di sini anda bisa mendapatkan bahan-bahan khayalan, rekaan, kisah benar dan bahan-bahan yang sewaktu dengan nya. Oleh sila isikan buku tamu ini sebagai respon atau pun sekadar memberikan pendapat agar cara kita berblog akan terus diperbaiki dari zaman ke abad … anda bole mengisi buku tamu ini dalam bagian komen dibawah .. ma kasehhhhh n GOD BLESS ………

 

35 Responses to BUKU TAMU – GUESTS BOOK

  1. Brace says:

    Terus berkarya … nice blog ….

  2. Jiej says:

    Official Visit tu Gidong Naumad..mana mau sign ni..:)

  3. dedemaha says:

    alo guy’s gw dede,,

  4. gidong says:

    alo juga dan selamat bertandang ke Noumad. Ma kaseh juga kerana kunjungan2 anda membuat pengunjung kesini mencecah 400 sehari, saya menghargai sokongan anda ….luv u all n GOD BLESS :p ….

    jiej Sign ja disini … ni lah buku tamu sa merangkap tmpt komen blog noumad huahahaha ini benarnya bkn lah ori buku tamu tapi salah satu option “page” di wordpress… cuma sa modify dan klasifikasinya menjadi buku tamu huahahahaha menipulah namanya … opppps

  5. aRuL says:

    Hello.
    Salam kenal yah.
    nice to meet u.
    tukar link. okeh…🙂

  6. gidong says:

    Arul silakan .. tukar link juga bisa hehehe

  7. diana says:

    just signing in as u suggested..hihi…
    awasi tomod gia blog nu dis…ogumu noh sinding naanu ku..
    doooooiii………barulah broken tahap dewa dewi…haha..bah..truskan posting lagu spy sia bole download…😉

  8. Duan says:

    aiyaa, nda buli plak tu pakai html kod… nda nampakla kad yg sa buat tu… sayang… ndapala… hehehe…
    anyway, keep up the blog-greatest work my bro! it’s blog-awesome! congrats!
    mana mau sain ini bos? hehehe… gbu…

  9. gidong says:

    Duan boleh bah html kod ….

  10. Duan says:

    tidapapa juga bei tu kad… biasa² seja… bro kelik laini link k… hehehe

  11. gidong says:

    Ok bah kalo ko😛

  12. merul4u says:

    rajin aja si gidong neh update.. internet free.. kalo server down boleh la ‘curi’ wireless TLDM lg huahahaha

  13. gidong says:

    biasalah labu ……

  14. xigorx says:

    sa dipaksa dan terpaksa mau sign in dalam ni BUKU TAMU..anyway, support tatap support..

  15. THANKS SEMOGA KEBAIKAN ANDA DIBALAS YANG KUASA. SALAM DAMAI DARI KEDIRI

  16. NUMPANG PROMOSI INI http://www.geocities.com/sdn_baye/index.htm SITUS BUAT ANAK2 SDN BAYE DS. BAYE KEC. KAYEN K IDUL KEDIRI

  17. Bambangan says:

    Nice blog….. dengar cerita antara mereka 10 ten di malaysia oh…. wow!

  18. gidong says:

    10 ten tu apa bambangan ?

  19. tapayas says:

    selamat New Year! tuan punya blog ni memang org yg rajin & update. teruskan! sa rikomen kpd semua bloger mesti melawat blog ni, rugi klu tak tengok.

  20. alooo brader…..hahaha…inda ku tau apa kan dibuat lagi ba disana…aku jalan ke KK lagi ni soon.haha

  21. gidong says:

    Ya kk memang best tuk melancong huahahaha

  22. Sayap KU says:

    sidebarnya panjang bener mas … eh salam kenal dulu.

    -Ade-

  23. bambangan says:

    Top Ten… hehehehhehehee 10 ten lah pula

    anyway, sia mau cari juga lagu angle nyanyian Robbie Williams dalam blog ko ni tapi teda jumpa… minta gia

  24. gidong says:

    Sayapku .. sidebarnya panjang sebab daftar link nya juga panjang hhehehe

    eh bambangan mustahil juga lagu angel ko teda kuang kuang kuang

  25. sinora says:

    Shallom Gidd..

    buli tahan org kb bikin blog..
    mangai no kamah, kalu buli
    kasi post laa apa2 yg menarik
    dr kwsn kita, kadamaian sana..

    bah yb.. tq!

  26. geina says:

    hai noumad…heheheh…geina pun lalu jugak ni…thanks sudi ke blog geina…rerajin la komen erk…heheheh….

  27. Benn says:

    tunjuk ajar ku sifu….aku kurang ajar ni…hehehehehe….

  28. tapayas says:

    Nah kan sa bilang ko sudah pindah. Cpag, ko ni suka betul pindah rendah, tak baik punya! Pindah-tinggi bole la, jgn pindah-rendah ah. SELAMAT MAJU DAN BERJAYA SAMPAI SELAMA-LAMANYA

  29. ezal daniel says:

    salam perkenalan dan ukhuwah….

  30. bLuEsKy says:

    Eiii TERLEBIH sudah. . .huhu

  31. zilutt says:

    cua kasi promote kuta bulud baa..
    mana tau masuk dalam visit sabah 2008 @ 2009 pla..
    hehehe…
    jan lupa kasi sibar2 bahasa kita..
    huahaha…

  32. sumandak kuta bulud says:

    atuk oi….mai noh kopio pakanalo ino kuta bulud ksygan tokou om koilo nogi sompomogunan ot khbtan KB….yehee aramai tii,dtglh n trylh p mkn mi sup KB yg sdp e2!

  33. sumandak kuta bulud says:

    Ba baino noh…mai tokou noh pakanalo ino kuta bulud kumaa toinsanan tulun hiti pomogunan….poiloo noh yolo do kesedapan mi sup KB….aramai tii………!

  34. aini says:

    salam perkenalan u song very2 good noromuk piupusan!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: