Photoshop Tutorial 2

Yang ni cuba guna HUE/DES dan FILTER – BLUR dengan menggunakan layer layer nya , bukan sekadar “apply” nya pada satu gambar tanpa menggunakan layer layer kunun, hasilnya ada kualiti sket dari yang kita buat pada satu layer ja … tahap ke”dulu-duluan” gambar yang terhasil lebih cantik kunun ..

tuto4.jpg

5 Responses to Photoshop Tutorial 2

  1. kupi says:

    Happy Valentine’s Day

  2. uiiinahhh kan… terer da ko photosop… buli la ni minta tulung edit2 gambar…ahaks..

  3. Azhar Ahmad says:

    Eh kamu, gambar kat atas tu berat sangat. Sa tak leh tenogk hasilnya….

  4. Azhar Ahmad says:

    Dah refresh baru nampak, aha… nampak ala2, orang2 dulu…

  5. gidong says:

    ko nampak gelap sebab dia belum abis upload lah huiahahahha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: