Ketulusan Hati ….

Terus terang dan minta maaf sija kepada peminat2 Anuar Zain sebab saya memang tidak suka dgn gaya nyanyian Anuar Zain yg saya labelkan ( melampau ), dia memang seorang penyanyi yg sgt bagus tetapi ada masanya bila nyanyi secara live dia terlalu “melenggokkan” patah patah lagu yang mungkin bagi anda “sedap” tetapi bagi saya “rosak” … saya juga terpaksa cakap bahawa lagu2 yang dibawakannya juga tidak saya sukai bukan kerna konsep lagunya tetapi setakat ini belum ada lagunya yang benar2 boleh “menarik” pendengaran saya utk menyukai lagu2 nyanyian Anuar Zain … SEHINGGALAH …… kuar single barunya ni yang bertajuk Ketulusan Hati … melodinya sgt bagus dgn diiringi bunyi piano dan memasukan elemen orkestra dlm susunan musiknya, melodinya ada originaliti berbanding lagu LELAKI INI ( lagu hampehsss ntah apa apa ntah yg di ciplak ) … Lirik lagu ni juga sgt mempunyai maksud2 yang “dalam” , sangat sesuai didengari ketika sedang “sakit” …. huhuhuhu saya masukan jugalah lagu ni dlm mp3 player saya … yeahhhh o ya lagi satu, cara nyanyian anuar disini lebih relax dan tidak “melampau” .. sebab tu lagu ni jadi sedap …. bikin sajuk hatiii yg mendengar …

DOWNLOAD KETULUSAN HATI DISINI

Cintaku tak berdusta
Tak mengenal ingkar
Tak kenal nestapa
Cintaku hanya indah
Hanya bahagia untuk selamanya
Apa yang kurasakan ini
Persembahan untuk dirimu
Kau biarkan kasihku

Mencintaimu tak mengenal waktu
Tak mengenal puitis
hanya tulusnya hati
mencintaimu tak mengenal ragu
keyakinan hatiku hanya untuk dirimu selalu

Cintaku tak berdusta
Tak mengenal ingkar
Tak kenal nestapa
Tak ada seribu janji
Hanya bahagia untu selamanya
Apa yang kurasakan ini
Persembahan untuk dirimu
Kau benarkan kasihku
Mencintaimu tak mengenal waktu
Tak mengenal puitis hanya tulusnya hati
Mencintaimu tak mengenal ragu
Keyakinan hatiku hanya untuk dirimu selalu

Apa yang kurasakan ini
Persembahan untuk dirimu
Kau dengarkan kasihku

oooo

Mencintaimu tak mengenal waktu
Tak mengenal puitis hanya tulusnya hati
Mencintaimu tak mengenal ragu
Keyakinan hatiku hanya untuk dirimu selalu

6 Responses to Ketulusan Hati ….

  1. Azhar Ahmad says:

    apapun sa ttp gilakan vokal anuar

  2. gidong says:

    dlm KETULUSAN HATI = Ya …. tp nda sampai gila lah huahahahaha

  3. Hadie says:

    Saya suka juga lagu ni banding ngan lagu Lelaki Ini….macam Daniel kata..lebih relax

  4. aw says:

    hi..this song is really really great. I loves so much.
    But i cannot download. Please help me….

  5. ezal daniel says:

    lagu ni memang saya minati selain lelaki ini..

  6. ezal daniel says:

    betul tu daniel, dalam album anuar zain menyanyi memang sedap tapi bila secara live terlalu banyak lenggoknya membuatkan sesebuah lagu tersebut jadi tidak begitu sedap di dengar..saya bukanlah peminat fanatik anuar zain..bagi saya..saya suka semua artis di malaysia…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: