Tennis semakin menjadi jadi

Nampaknya tahun ini saya menambahkan koleksi sukan yang bole saya main ( memang berbakat mah saya lalalala ) , apa lagi kalu bukan tennis, setiap kali nampak nadal dan sharapova ( dua2 ni fav sa ) mesti ingat mau main kunun, akhirnya tahun ni tercapailah impian mau pigang riket tenis dan main tenis … tu pun dgn kwn yang memang nda berbakat langsung dlm tennis ( siou nopolah mr. gundul tp ko memang buruk main lalalala ) jadi kami panggil kelab kami ni sebagai KTL = kelab tennis lewat kuang kuang , so sesiapa yg di KK tu dan mau join kami main, sila2 lah pm ja sebab hampir setiap mlm kami main antara jam 7mlm – penat …
blog.jpg
jj.jpg
NOTA : kadang2 kami selangselikan main BADMINTON ..

6 Responses to Tennis semakin menjadi jadi

  1. xigorx says:

    ni gambar2 ni pun sa kana paska lagi mau amik ni, kalau nda ko menangis kan..sudah la ko yg main cam ‘dayang melinsau’ ko bilang ko berbakat..UIshh..tapi kalau ko rasa hepi cakap macam tu sa sukung ja la butakksss..huahuahuahua…main king king la..tingu sepa yg menangis..

  2. Azhar Ahmad says:

    Adeh dulu saya main tenis, pukul kiri pegi kanan, pukul depan pegi belakang… Last2 baru saya tahu, mata saya gagal fokus pada benda yang datang laju…

  3. gidong says:

    ala gunduls mengaku ja bah ko ni … nda susah juga tu mengaku nda pandai huahahaha

    Azhar mau kena laser mata baru leh fokus benda laju huahahaha

  4. jimi says:

    maaf ya bro. saya terjumpa lagu fav saya all time di urs multiply, SACRIFICES persembahan Sinead o Connor, malangnya multiply belakangan ini disallow any download songs. Is there any chance i might get the mp3 from ur collection. a big help from you.

    jimiwiser@yahoo.com

    thank you in advance, ya

  5. gidong says:

    Jimi kamu boleh daftar di forum NOUMAD dgn klik logo forum di sidebar blog saya, di forum noumad ada bahagian utk request lagu dan download mp3. Di multiply kita masih boleh download lagu juga dgn klik bahagian PLAY PLAYLIST sekiranya anda mengunakan pemain WINAMP klik “right mouse” pada url lagu dlm playlist dan copy url yg akan muncul pada “keterangan” lagu tersebut, lepas tu paste url tersebut pada internet explorer anda.

  6. xigorx says:

    kimbetssssssssss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: