Khianati Cintaku – Versi Studio

Ni lagu versi studio utk lagu khianati cintaku yang saya buat mixing sendiri jadi kedengarannya lain sedikit dari versi rakam sendiri yg telah sa upload sebelum ini, lagi satu yang ini versi penuh utk lagu tersebut.. O ya rakaman ni dibuat di iMOTION Studio .. Ma kaseh buat Chris , Mesh dan Junio .

Khianati Cinta Ku Versi Studio
fullsong

rakaman-blog2.jpg

Music : G. Chamber
Lyric : Gidong

KLIK TAJUK LAGU UTK KORANG DOWNLOAD

Saat denganmu
Ku lalui, pengalaman dan
Sebuah kisah untuk memiliki
Kasih dan sayang ….

Namun t’lah hilang
kau dustai dan kepalsuan
Lukai hati , segnap hatiku
Mengapa sanggup
Mengapa kau khianati ……

CHORUS :

Tlah ku coba untuk jadi milik mu
Namun kau tak inginkan
Menjadi milik ku
Dan kau tahu
Ku t’lah mencintaimu
Dengan nafas hidupku
Kau melukai
Mengapa sanggup
Kau khianati cinta ku ……

Saatnya tiba tuk ku mulakan
Sebuah kisah,
Kisah hidupku
Ingin kutuliskan tanpa cintamu

kau mendustai dan kepalsuan
Mengapa sanggup
Mengapa kau khianati ……

CHORUS :

11 Responses to Khianati Cintaku – Versi Studio

  1. bambangan says:

    smartlah ko wat ni gidong… yg semalam lama tu sia ada download juga yg ni pun sia mau jugalah boleh kan.

  2. gidong says:

    sila kan huahahahah tp ni bunyi dia lain sket sebab sa buat editing sendiri … kakakakakakaka

  3. bambangan says:

    melatup latup, tapi syok oh….. dengan liriknya lagi, aduhhhhh menyentuh…. oh, kena2 lagi time perang2 kan. hehehehee

  4. Cik Kordi says:

    nice song..

    kalau sudi dengarla2 sora saya kat sini…agak besar sket sora hahaha

    http://www.aimini.net/view/?fid=OVL6aT1R6cSLUEK5Gl8w

  5. Jchinta says:

    lirik nya aduh ……………… terharu sedey pun ada …. :((

  6. gidong says:

    Cik Kordi best lah versi ko … jom kumpul bebanyak versi lagu2 yg ada huahahahaha , o ya utk dengar lagu ni ada juga d aimini.net

    http://www.aimini.net/view/?fid=fdza1sOHlL4aXmo1h8Qf

  7. Duan says:

    Nice job bro! Well done! Ba record lagi lagu2 lain… terhibur sa dengar bila buat assignment ni! : ) GOD bless ya…

  8. Cik Kordi says:

    thanks comment.. dah dgr hehehe…nice😀

  9. gidong says:

    Duan nanti ko buat versi sendiri plak ah hehehe

    Cik Kordi … betul lah versi ko best hehehe

  10. puteRa says:

    hehe.. macam def gab c plak nanyi lagu ni

  11. gidong says:

    tak der maknenyer huahahahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: