Susah plak berlakon ni

Ok tadi adalah sesi berlakon utk vcd promo IMEJ KOPRAT Sabah Ports Sdn Bhd … dan walaupun sa bukan dalam bahagian marketing tetapi oleh kerana muka sa ada unsur2 marketing ( boleh jual dorang blang ah – cheee minta puji jap , teda pun org ckp, kana paksa ja ni berlakon ) maka saya jadilah watak utama dengan dua heroin ESTHER dan JULIA bagi melakonkan babak2 dlm suasana yang kunun kunun bla bla bla ( bukan wayang “kuning” ah huahahaha ) jadi nah sa publish lu sebahagiannya, masa lakonan betul dgn dua heroin terpaksa tunggu file AVI nya dari producer/director urang KL yg ambil … wah siap pakai kamera yang ada roda then kena sorong2 lagi … macam buat klip video ja sa rasa …. nasib baik aku malu suruh dia terus buat klip video huahahaha at least sa tau sedikit sebanyak pasal penggambaraan … jadi hasil lakonannya … kita tungguuuuuuu :=)

dsc02836.jpg

dsc02839.jpg

11 Responses to Susah plak berlakon ni

  1. Azhar Ahmad says:

    Yah2 tak sabar tunggu hasilnya…

  2. merul says:

    biasalah kalu da hensom musti ada yg nk amik berlakon.. kira dah ‘senget’ ke marketing lah ni kui3..

  3. …hehehe…musti ko buat muka serius ni kan spjg p’gambaran…pura2 rajin keja kunun la ba…

  4. KNizam says:

    wahhhhh selebrity la sekarang ek. heheheeh

  5. Sayap KU says:

    pekerjaan yang menarik ya mas ….

    -Ade-

  6. jedireds says:

    kui3.. tidak sabar pla mo tingu lakunan ko tu janiel.

  7. Cik Kordi says:

    minta sign autograf hehe

  8. bambangan says:

    emmm apa lah konon cerita nya ni…. bila keluar TV, VCD, DVD plak?

  9. gidong says:

    astaga urang berlakon iklan ja lah … apa lah korang ni huahahahahaha

  10. bambangan says:

    iklan…. emmm pasti TV1 punya ni kan, bila disiarkan…… nanti sia tunggu ni kama… wakakkakkaa…

  11. yg benar says:

    sia pun mau tinguk ni pmcm da berlakun…….nerbos pula sia..wakakak takut pun nda buli kasi beza tunggul kayu ma urg hahahahha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: