Khianati Cintaku – Lirik oleh gid’s

Oleh kerana terlalu bosan semalam, maka dtg lah banyak idea dlm otak kapla sa, dan sa memilih utk buat lirik sendiri utk satu lagu popular ( english ) yg memang top satu masa dulu bahkan sampai sekarang, tapi saya buat liriknya sendiri ( bukan translate ah ) .. dan kemudian sa rakam sendiri, nyanyi sendiri dan syok sendiri … jadi saya upload bahagian yg sa dah cut kan terus ke bagian chorusnya, kalau korang dpt teka apa tajuk lagunya, nanti sa uploadkan full version nya pula, huahahaha tetapi sadisnya lirik ni sa buat … jiwang karat .. orang frust putus cinta huhuhuhuh

Khianati Cintaku

Music : G. Chamber
Lyric : Gidong

KLIK TAJUK LAGU UTK KORANG DOWNLOAD

lirik-khianati-blog.jpg

Dengar ja lah walaupun nda sedap huahahaha yang penting kalau ada idea2 mcm ni dtg, sa akan buat ja utk diri sendiri juga … hobi … dan lepas “geram” selamat dengar ja ah ..

13 Responses to Khianati Cintaku – Lirik oleh gid’s

  1. merul says:

    marks> 90/100
    quality> 8/10
    originality on idea> 8/10
    comments> suara ala2 penyanyi indonesia. boleh maju lagi neh.. buat banyak2 lagi n make people cry :p

  2. gidong says:

    astaga …. menyimpang plak ko tp sya hargai sokongan anda huahahaha

  3. grace says:

    serius saya suka lirik yang kamu buat ….. mendalam dan :-((

  4. merul says:

    mendalam dan memedihkan hati huahahaha.. btul grace?

  5. xigorx says:

    napa pulak?? apa kena mengena..? mulau…

  6. gidong says:

    kena mengena dengan apa ? huahahahaha mungkin ada kena mengena gan main badminton kuang kuang kuang

  7. merul says:

    jom fight badminton

  8. Azhar Ahmad says:

    Ohohohoho, tajuknya macam jahat…

  9. gidong says:

    memang jahat pun hehehe

  10. gidong says:

    sudah upload versi penuhnya hehe

  11. grace says:

    Lagu frust… ada apa2 ka ni? Kenapa tak ada link untuk blog aku?????

  12. B*b says:

    i love this song!! even though it is obvious not sang by a famous and professional singer, but yea!! i love it to bits.i love the idea.. ;))

  13. Audrie says:

    I discovered your “Khianati Cintaku &” page and noticed you could have a lot more traffic. I have found that the key to running a website is making sure the visitors you are getting are interested in your subject matter. There is a company that you can get traffic from and they let you try it for free. I managed to get over 300 targetted visitors to day to my website. Check it out here: http://voxseo.com/traffic/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: