YOU KNOW HOW I FEEL – Bryan White

Saya sukakan melodi lagunya … sebuah lagi lagu kontri yang sgt bagus … dengan bait-bait nya yang berbunyi ” If you’ve heard goodbye, And something inside just won’t heal, If a memory won’t set you free, And you know that it never will, Then you know how I feel” .. dengarkan sendiri lagu nyanyian Bryan White ini, tu pun kalao korang sukakan kontri, kalau tidak lebih baik jangan hahahaha

 

bryan-white.jpg

YOU KNOW HOW I FEEL – download

Have you ever had one of those days
When you really need a friend
The day drags on and on
And you think there’s no end
Then you know how I feel

Have you ever had one of those nights
When you just lie awake
Starin’ at the ceiling
Until the dawn breaks
Then you know how I feel

Chorus:
If you’ve heard goodbye
And something inside just won’t heal
If a memory won’t set you free
And you know that it never will
Then you know how I feel

If you’ve heard goodbye
And something inside just won’t heal
If a memory won’t set you free
And you know that it never will
Then you know how I feel

Then you know how I feel

3 Responses to YOU KNOW HOW I FEEL – Bryan White

  1. GuRaNgAk says:

    Deym, syok ni lagu.. Tengkio Janiel!

  2. diana says:

    shalom dan,

    just wanna share a great streaming radio station.
    dunno lah if u heard already bout it ka tidak.

    http://www.klove.com ( then u can click the online music section).

    it’s a CCM site. best lagu2 dia, u can even choose ur streaming speed. kalo 56k pun, bunyinya masih mantap deh. tedalah lagging.
    bestlah…for me lah..nanti ko pi lah try buka k.

    neways, God bless & have a blessed christmas…

  3. gidong says:

    Thanks Diana atas info nya , nanti saya cuba … o ya kalau mau komen tdk ada kaitan dgn topik postin, isi saja di buku tamu yg saya sediakan hehehe God Bless u 2 … thanks ….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: