yehaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Saya sepatutnya tdk leh connect internet utk minggu ini sebab masalah sever bagian IT kami, so saya pakai laptop utk sekadar dengar lagu coz saya simpan lagu2 dlm laptop bkn desktop milik majikan walaupun komuter tu dikhaskan utk kita pakai … tetapi amat mengejutkan kerana bila saya on laptop, dia detect 2 wireless connection yg leh akses … TLDM wireless dan juga Jabatan Haiwan wireless ….. syukur dan amen …. kelajuannya boleh tahan dan apa lagi, guna pakai selagi bole detect huahahahah yehaaaaaaaaaaaa dan tanpa filter lak tu huhuhu ma kaseh jabatan laut …. takat ni saya hanya pakai jabatan laut punya connection … nanti saya cuba TLDM plak …

5 Responses to yehaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Jiej says:

    Pakai jak kawan..ambil peluang..:)

  2. Jiej says:

    Anyway minta izin ni🙂..hehe..can i link yours?..ceh sopan santun ni..

  3. gidong says:

    yer dah rezeki leh sampai sini wirelessnya … bkn salah kita hehehe pakai ja lah hehehe … o ya sile2 linkkan … saya link kan kamu juga … hehehe

  4. Jiej says:

    Thanks..Hidup CHELSEA!!

  5. Azhar Ahmad says:

    Ahahahahahah… seronok kamu ya…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: