Birthday Smith semalam …… ke – 21

Semalam adalah birthday Mr Smith utk genap umur 21 taun. Dia baru balik dari Jepang pada hari selesa yang lepas … jadi sempatlah nak rai kan birthday dia yang ke 21 secara ringkas, dan korang nak tau saya jadi “pado” utk jadi pendoa bagi birthdaynya, doa bagi masa2 depan yang bakal di lalui .. erkkks sejak bila plak saya jadi “pado” saya pun nda tau tapi at least saya melakukan sesuatu yang bisa menjadi berkat bagi orang lain, lagi pun sejak jadi sebahagian keluarga saya ( adik angkat ) .. ianya menjadi sebahagian juga tanggungjawab sebagai ahli keluarga utk sama2 mendoakan bahkan memberi dorongan dalam apa juga yg bakal kita hadapi … secara ringkasnya kazen sa ( mr jock ) jadi pemain gitar, saya nyanyi lagu hepi birthday, manakala mr smith hanya jadi pemerhati … yg tepatnya saya sgt menahan lapar sebab ternampak banyak ketul ayam KFC di depan mata .. huahahaha so HEPI BIRTHDAY MR SMITH .. ma little bro ….. semoga panjang umo dan berjaya dlm idup … peace … makan kfc lu ……

pb210055j.jpg

pb210042u.jpg

Lepas makan2 ayam … saya ikut kwn p tengo wayang LEBAH … best juga lah … mula2 dah beli tiket MAGIC GOURD tapi bila kwn sa tau tu dlm bahasa cina maka dia sanggup bertekak dgn pihak penjual tiket untuk mengantikannya dengan wayang LEBAH …. lepas tu paginya saya mendapat berita yang sangat mengejutkan .. ENGLAND TIDAK LAYAK KE PIALA EROPAH 2008 selepas kalah kepada pasukan CROTIA 3-2 .. walaupun bermain ditempat sendiri tetapi masih kalah walaupun mereka hanya memerlukan keputusan seri sahaja utk layak ke PIALA EROPAH …. wut der f**k !!!!!! bagus jugalah supaya McClaren tu kena sekali sebab terlalu ego .. malah buang pemain berkaliber spt david beckham … pada muka ko ….

3 Responses to Birthday Smith semalam …… ke – 21

  1. GuRaNgAk says:

    Tingu gmbr #1 & #2 mati² sy ingat korang celebrate d KFC..skali gmbr #3..tukoi buka baju.. di rmh pula, wakakaka.. Suspender tul.. Hepi bofday Mr Simith🙂 Buli pigi pub sdh..Nokosukup nodi tumur hehehe..

  2. gidong says:

    hahaha pic ke 3 sa buang, baru ko tau …. nda relevan komen ko hahaha

  3. Azhar Ahmad says:

    Hummm, kenapa kat Sabah ngan swak susah ketemu Mekdi?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: