Im singing ma name “DANIEL”

Ini aku jumpa lagu nama DANIEL jadi aku pun nyanyi lah mcm taik huahahaha , saya juga tambah versi mp3 masa saya nyanyi lagu Roxette bertajuk SO FAR AWAY ..lagu terjiwang lah ni huahahaha saja mau dengar sora sendiri nyanyi lagu mcm ni … kuang kuang kuang paling lucu lagu ni kena banyak guna teknik falseto sebab saya gunakan key asal penyanyi pompuannya, maka terhasillah falseto aku yg memang menghala ke laut mati huahahahaha dan disebabkan saya banyak mendengar lagu kontri maka terhasillah versi kontri lagu SO FAR AWAY ni … hentam ja lah …… o ya lagi satu, masa nyanyi lagu ni, hujan mencurah pada tahap kederasan yg sangat dahsyat maka tidak heranlah sebahagian dari “musik” yg akan anda dengar adalah bunyi hujan mencurah …..

VERSI MP3 – SO FAR AWAY download

VERSI MP3 – DANIEL download

Vodpod videos no longer available.

13 Responses to Im singing ma name “DANIEL”

  1. xigorx says:

    oo ya o…cam taik oo…

  2. gidong says:

    hmmmm baiklah ….

  3. CIk Kordi says:

    Ok la. Bila nak duet sama yer? Huhuhu…

  4. gidong says:

    nak duet lah pulak huahahahhaa

  5. xigorx says:

    sa pun mau duet..kalau nda dpt,koir ja pun ok la..

  6. Azhar Ahmad says:

    Bagus pa suara kamu Daniel, dari orang yang suara sumbang seperti sa…

  7. gidong says:

    bah MESH bukan nda selalu koir juga hahahaha

    Azhar .. erkkks biar kita nyanyi sumbang asal menyumbang hehee

  8. xigorx says:

    aa..tu ko ja yg control mike tu..
    bilang koir..

  9. gidong says:

    uiksss ko lah kontrol mic … koir pakai mic stand mah huhuhu

  10. xigorx says:

    nda…ko mau solo ja slalu..

  11. gidong says:

    bukan kau kah yg au solo selalu huahahaha

  12. dogoes says:

    aaauuuuuuuuu…….auuuuuuuu!!!!!!!!!! rouuggg rougghhhh!!!! warrrrggggggg…..

  13. nenekjr says:

    mana pic baru si smith? tambah santik ka dia? sudah tumbuh nenen ka dia? wakakaka…pesanan dari bf..jgn lupa bawa gf sia balik kg masa christmas.. kesian bf dia xmas sorang2 di Jepang! sabar jer lah smith :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: