Closeup 2 – WutEva …..

pa270084v.jpg

pa270083g.jpg

pa270085d.jpg

pa270092j.jpg

12 Responses to Closeup 2 – WutEva …..

  1. Me... says:

    gidong…. boleh comment ka? 1st 2 pics tu ok… tp yg 2 lagi tu nampak ‘artificial’ sangat la…. mmm, anyway i like ur collections…🙂

  2. si orie says:

    Ya.. sya sokong Me punya kumin… ‘winonsoi wonsoi’ ka bo..

  3. CIk Kordi says:

    happy nampak? Ok la tu…nice pics.

  4. gidong says:

    memang pun bah .. kamu ni .. mana ada urang dlm keadaan “bersedia” depan kamera tdk mau buat pose yg dia fikir mau ada dlm hasil gambar yg dia mahukan kuang kuang kuang .. :p

  5. Azhar Ahmad says:

    Comel, hummm… betullah, macam artificial sket2. Hahahhahah.

  6. gidong says:

    huhu … memang pun ….

  7. Kekasih Gelapmu says:

    Ko ingat ko kiyut la begitu?? mimang pun kiyut. Kiyut sangat, macam mau cubit-cubit pipi ko tu. sia suka tinguk ko wo dari dulu lagi tapi masa birthday ko, baru sia terjumpa ko. itupun nda sengaja. iya kah? btw, keep smiling take care, jangan nakal-nakal a…

  8. Jo Juan says:

    ya ampun parah banget asli… wakkaakkakaka…. no komen ah…

    btw di atas gue nih… “kekasih gelapmu” bwhahahahahah… no komen ah….

    keep on rock n crotzz……😀

  9. gidong says:

    sejak bila plak aku ada kekasih gelap neh ? huhuhuh lantak lah …

    Juan … dah dapat lagu K’s Choice kah ? bestttt

  10. Jo Juan says:

    @ gidong…. hahaha K’S Choice… album baru ya… yah bagus… btw sudah dengar album Angels & Airwaves… itu ada di blog gue yg http://jojuanmarvinronald.blogspot.com *promosi.com hahahaha… ok bro have a bright day.

    @ kekasih gelap… uhm… kesian deh loe… wakakakaka… no no.. just kidding… :p

  11. gidong says:

    Ya nanti saya downlod dari sana kalau saya belum ada cd nya huahahahaha

  12. chandrasianturi says:

    narcis….centil….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: