kini aku mencapai berat 70 ++

pa150276.jpg

pa150283.jpg

pa150208.jpg

pa150277.jpg

karabou.jpg

pa150309.jpg

19 Responses to kini aku mencapai berat 70 ++

  1. David says:

    Tahniah! Teruskan usahamu seperti umur mu jua… Hepi Besday!

  2. gidong says:

    aiksss napa plak ni suruh teruskan usaha ? apa kena mengena gan umo ? huahahaha

    neway .. ma kaseh …

  3. Daniel says:

    Sama saja ler. Cuma berisi. Kalau berat ko limpas dari 80kg. Itu baru la ko kena ambil tindakan. Hahahaha.

  4. gidong says:

    aku kena ambil tindakan pencegahan dari awal nih … pipi pun kembang sudah … bahaya nih ….

  5. aieril says:

    alamak gidung .. memang makin berisi o .. bagus kau jangan makan lagi … buruk eh hehehehe :p

  6. gidong says:

    wah sedap ja kasi buruk urang ah .. hmmmm

  7. Aziya says:

    70 kg plus..plus.. still okeh apa…janji kau happy bah.. ;p

  8. rey says:

    baru ko tau … hahahahaha

  9. nong says:

    bah jaga kama berat badan ko.. berat sudah tu.. lalalala.. apa lagi kalo suda kawen.. mcm bro sa tergumuk suda..

  10. gidong says:

    jangan risau nong .. saya paling menten ni .. nda lah saya tergumuk bah …. lex ko sana hehe

  11. pirut says:

    baik bah tu.. tanda bahagia bah tu.😀

  12. gidong says:

    matilah juga tanda bahagia .. sejak bila bahagia perlu ada “tanda” tu pirut huahahaha

  13. nong says:

    hehe dong..

  14. gidong says:

    ya bah nong …. adakah …

  15. nong says:

    baguslah kalo buli menten😛..

  16. xigorx says:

    aiks, cam kerepek pisang ja pun sa tingu ko tu..tapi berat cm tu..ni berat lain ni..Kurang kurangai no kama dong, kada padalai kopio ka…hehehehe

  17. gidong says:

    berat apa kunun budus ……

  18. Cik Kordi says:

    MAsih nampak ok lagik. Ahad ni besday kan? Happy Birthday ya Bro!! May god bless u alwizzzz.

  19. Cik Kordi says:

    Kalau la teddy bear tu saya…..pengsan!! Hehehe…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: