Lantaklah aku masuk dlm tema FANATIK JPGmag…

Lantaklah aku masukkan pic aku peluk tedybear dlm tema FANATIC. Saja memenuhkan ruang JPGmagazine dan mana tau ada yang suka gambar tu dan vote utk aku .. suka ati lah aku kalau satu masa nanti saya yg dapat US$100 tu utk setiap tema huahahaha, lagipun aku rasa pic ni sesuai gan tema sebab aku memang fanatik gan patung2 ni .. walaupun muka aku sana blur sket tp ahhh siapa juga peduli kan … jadi kalau korang rasa muak dan nak muntah gan gambar tu, baik korang tolong aku undi huahahaha lantaklah labu … just 4 fun nopolah …..

p6270112.jpg

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: