Bad Day separa bogel – gidong kuang kuang

Semalam setelah sampai d rumah dlm kira2 700 mlm .. saya , adik saya dan kazen mengadakan sesi karaoke … setelah suara dah habis dan sudah semput, teringat pula adik saya ambil video masa saya nyanyi lagu Bad Day .. siap dia backin vokal lagi huahaha … bila dia pasang balik, saya minta salinannya kedalam hp saya .. dan saya convert file mp4 tersebut ke bentuk mp3 coz masa saya nyanyi tu separa bogel huahahaha jadi korang dengar lah lagu bad day versi separa bogel + suara habissss … kuang kuang kuang .. ini mendatangkan idea yg saya selalu kena rakam lagu terus ke mp4 dan convertnya ke mp3 sebab kualiti bunyinya terjamin hehe

Bad Day – Gidong – download

8 Responses to Bad Day separa bogel – gidong kuang kuang

  1. jerryincognito says:

    1. ‘teringat pula adik saya ambil video masa saya nyanyi lagu Bad Day…’- hmmmm, teringat atau buat2 lupa hahahaha

    2. hmmmm, apa kaitan nyanyi dlm keadaan separuh bogel dengan lagu dlm format audio mp3 aaa?? ada perbezaan?? hahaha

    sorilaaa…sa ada ‘Bad Day’ ari nie so sa perlukan tempat melepaskan geram…..

  2. gidong says:

    1. Adk saya “dlm keadaan sedar” telah ambil video tu masa saya nyanyi … which is sa ngak sedar …

    2. Bezanya format MP4 = ada gambar – mcm movie urang gerak gerak, MP3 = hanya audio, orgnya ngak bisa keliatan …

  3. jerryincognito says:

    hmmmm…..

  4. gidong says:

    LOL … yg penting hepi …

  5. Cik Kordi says:

    nice..bila nak duet sama?😀

  6. gidong says:

    wut ? nice ? LOL ….. buruk ehhhhh

  7. jerryincognito says:

    waaa….sedar pun…. hahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: