Korang tolong lah vote pic ni …. pelissss

Percaya atau tidak gambar yg saya submit d JPGmagazine layak utk diundi utk d publish d majalah issue 13 … jadi kalau berjaya saya dpt lah majalah dorang secara percuma .. kan ke best .. jadi weiii tolong vote lah yer pic yg aku ambik kat bawah ni .. kalau nak vote KLIK GAMBAR DI BAWAH NI SAJA .. ma kasehhh malaysia boleh !

img_2453.JPG

VOTE my PIC

6 Responses to Korang tolong lah vote pic ni …. pelissss

  1. Cik Kordi says:

    Dah vote encik dani…😀

  2. xigorx says:

    pelisss la…

  3. gidong says:

    gundul ko p vote bukan minta puji ….

  4. xigorx says:

    nda payah la, nanti sa kasi bili ja ko tu majalah, jan la buat cam ni dong, pelissss…

  5. gidong says:

    budu saya mau pok tu duit US$100 … ngokkk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: