MESTI dengar …

Klik Tajuk Lagu Sekiranya Anda Mahu Download ..

MELANIE C – PROTECTED
Sebuah percubaan Mel C dgn lagu Balada yang sangat baik, seolah olah kearah musik Sinead O connor dan Jewel ( album 1 2 ) . Saya menyukai lagu ini sebab tone dan melodi nya sgt senang untuk didengari oleh telinga.

SUGARLAND – THESE ARE THE DAYS
Lagu rock country yang sangat bagus.. dengarkan sendiri .. sugarland memang best pun.

PHILL VASSAR – I’LL BE THE ONE
Sebuah lagu pop country yang catchy .. kalau korang dengar ni masa drive atau pun masa nak release tension pun ok gak sambil goyang2kan bahu huahaha

DELTA GOODREM – FLAWED
Sebuah balada yang menyayat hati dari segi penghayatan dan susunan music, saya rasa Delta memang sgt sesuai dgn lagu lagu jiwang sebegini .. sadis sgt jadinya uhukkks

911 – THE JOURNEY
Lagu ni tetap saya dengarkan sehingga kini, sebab ianya mengingatkan saya ketika masih bermastaustin d kampung, d kala petang berkumpul dgn kawan2 main gitar dan nyanyi2 d penghujung jalanraya dan lagu tema utk pembukaannya adalah serentak menyanyikan part akhir lagu ini yang berbunyi NA NA NA NA NA NA O O O O O O O MY JOURNEY.. adehh

THE JUDDS – GRANDPA
Lagu ni mengingatkan saya kepada Datuk saya .. miss u sooo much

TRAVIS – ALL I WANNA DO IS ROCK
Lagu ballad alternative dgn konsep yg sgt ganjil .. dengarkanlah

VINCE GILL ft SHERLY CROW – WHAT YOU GIVE AWAY
Country + Rock = memang sedap .. apalagi gabungan dua nama besar yg berbakat sgt dlm bidang musik tanpa memerlukan gimik spt mana yg beyonce atau pun rihanna lakukan .. terlalu bagus utk tidak didengari

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: