Everybody Hurts – klip buatan sendiri

Terlalu bagusnya lagu ni .. dan biar saya teruskan pembelajaran editin klip video dgn menggunakan lagu ni … ni editin 1 utk lagu ni sebab saya buat dua versi … di mana huhu saya “mengeluarkan” air mata ( buatan sendiri ) bah … huhuhu kebetulan saya buat klip ni masa sedang “sakit” … adehhhh

10 Responses to Everybody Hurts – klip buatan sendiri

  1. mel says:

    bole tahan la time sakit ble ’emo’ …keep it up!

  2. gidong says:

    ya kan .. nex time utk mau “emo” dan penghayatan lagu2 sebegini, kena tunggu time sakit lah huhu

  3. blink89 says:

    waduh … sampai menangis .. kesian ….

  4. anne says:

    Saya juga ikut menangis tengo klip ni .. uwaaa

  5. dogoes says:

    Wakakakaka c anne pun teikut juga menangis ka wakakakaka…

  6. gidong says:

    atuk oi menangis pun GOOD kah > huahahahah

  7. nong says:

    mo pinsan sa tingu.. butul2 pya airmata ka tu dong? bkn eyemore? :PP

    lalalalalala.. adeh.. nda lawa tu muka menangis.. ilang keinsoman.. next time kalo nak wat video menangis cuba utk kelihatan cool mcm video btul tapi of coz wit feeling jgn tu mata laju pandang video.. nda natural nmpak.. try slow anggap tu camera ko teda cna.. kalo mo tengo kamera jgn tingu mcm tu ja tpi pandang lebih dalam ko ingat la apa yg buat ko hurt.. yg lain ok cuma bila pandang depan tu n time nanges..

    jgn marah cuma pandangan

  8. Cik Kordi says:

    Good work! Bravo!

  9. gidong says:

    nong mcm mana ah mau tingu kamera dgn lebih dalam ? huahahaha ada ada ja ko ni … ko bagi sa suntuh ah …..

    Cik Kordi …. bravo3 huahahaha😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: